Odmor i rekreacija uz zdravstvenu negu
SB Ivanjica uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove će Vam omogućiti savršen odmor.
Aktivan odmor
Priuštite sebi vikend u oazi lepote i mira
Tradicionalna srpska kuhinja
Probajte najukusnija srpska jela
Previous slide
Next slide

Dobrodošli!

Predstavljamo vam Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Ivanjica. Osnovanu 1978 godine kao prva i jedina banja bivše SFRJ za lečenje Anemije!

– Fizikalna medicina i rehabilitacija

– Hematološke indikacije

– Rekreacija

– Sport

Ako pažljivo pregledate našu prezentaciju, videćete zašto smo po mnogo čemu jedinstvena ustanova ovog tipa u našoj zemlji.

Nadamo se da ćete se odlučiti da nas posetite i uverite se u kvalitet naših usluga.

Zašto izabrati nas

Banja Ivanjica se nalazi na srednjoj nadmorskoj visini od 468 m, koja se smatra optimalnom, kako za zdrave, tako i za većinu osoba sa različitim bolestima.
Vazduh i voda su izrazito čisti, a industrijski objekti po strukturi ne utiču bitno na životnu sredinu, niti remete prirodne pogodnosti ovog područja.

Vikend u Ivanjici

Priuštite sebi vikend u oazi lepote i mira.Relaksirajte se i odmorite na dva-tri dana. Ovaj program ne može da obuhvati sve ono  što bi ustanova,grad  Ivanjica i ljubazni  Ivanjičani mogli da  ponude,ali će pomoći da shvatite zašto ”U Ivanjicu nije dovoljno doći u nju treba dolaziti”

Priprema sportista

Uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove objekat ispunjava sve zahteve za organizovane vidove priprema sportista.

Program za školu

Višedecenijsko iskustvo u sprovođenju rekreativne nastave i rada u dečijem i omladinskom turizmu, izuzetne tehnički i kadrovske opremljnosti objekta, kao i izvanredni klimatski uslovi, netaknuta priroda, zdrava hrana i dobro isplanirane aktivnosti učiniće boravak višestruko korisnim.

Kongresni turizam

Kongresni turizam je specifični oblik turizma u kojem glavni motiv putovanja nije odmor, već učestvovanje pojedinaca na skupovima koji mogu imati različiti karakter.

Vazdušna banja

Priuštite sebi vikend u oazi lepote i mira.Relaksirajte se i odmorite na dva-tri dana. Ovaj program ne može da obuhvati sve ono  što bi ustanova,grad  Ivanjica i ljubazni  Ivanjičani mogli da  ponude,ali će pomoći da shvatite zašto ”U Ivanjicu nije dovoljno doći u nju treba dolaziti”

Odmor i rekreacija

SB  Ivanjica uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove, bogate geografske, istorijske i kulturne sadržaje, opremljenost objekta tehnički i kadrovski će Vam omogućiti, savršenu rekreaciju i odmor.

Boravak bez stresa

Medicinske usluge

Ono po čemu se razlikujemo  od drugih, u cilju prevencije, je da svi naši korisnici,bilo da su došli na odmor i rekreaciju, pripreme ili vikend  u toku svog boravka  mogu obaviti osnovni internistički pregled

Sve što vam treba

Neke od usluga

1

Smeštaj

170 ležaja u turističkom delu: raspoređenih u 1/1, 1/2 I 1/3 i 6 apartmana/kupatilo,tv-kablovski priključak, telefon, ceo objekat je pokriven bežičnim internetom

2

Restoran

Nudimo našem gostu zdravu hranu i zdrav način ishrane. Imamo zdrav vazduh, zemlju i vodu. koristimo proizvode ivanjičkog kraja, bez konzervansa i dodatnih aditiva.
Negujemo tradicionalan način ishrane, prilagođen savremenom čoveku.

3

Izleti

-Svakodnevna pešačenja različitim destinacijama
-Poludnevni ili celodnevni izlet: Planina Golija (Jankov kamen 1833 mnv ), Planina Javor ( Vasilijin vrh 1519 mnv ), Planina Mučanj(Jerinin grad 1534 mnv ); Uvac ( Vrh Molitva ), Manastir Kovilje, Manastir Studenica i Hadži Prodanova pećina.

Naši zadovoljni gosti

Ugostili smo hiljade zadovoljnih gostiju

Dragan Perišić

Rekreacija

5/5

“Stvarno reči hvale za rehabilitacioni centar, sve pogodnosti za odmor, opuštanje. Razne aktivnosti i šetnje po utvrđenom stazama. Sama IVANJICA prelepo mestašce, ušuškano i prijatno. Istorijski poznato, i centrala na Moravici, i serija Više od igre. Mnogo toga ima da se vidi i poseti. Nadam se opet dolasku. Živeli.

Olja Mar

Rekreacija

5/5

“Mesto koje ima dušu i gde ću se opet vratiti! Domaćinski kraj, ušušuškan gradić u kome ima života! U Centru radi ljubazno osoblje, sve pohvale!”

Radiša Antonijević

Rehabilitacija

5/5

“Odlično mesto za rehabilitaciju,uz divno osoblje,odlične doktore,vazduh odličnog kvaliteta,divnih rekreatora koji će vas voditi u šetnje predivnim pešačkim stazama.”

0 +
Gostiju
0 /5
Prosečna ocena gostiju
0 +
Profesionalnih članova tima

Spremni za odmor i rekreaciju?

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije ili rezervacije.