Odmor i rekreacija uz zdravstvenu negu
SB Ivanjica uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove će Vam omogućiti savršen odmor.
Aktivan odmor
Priuštite sebi vikend u oazi lepote i mira
Tradicionalna srpska kuhinja
Probajte najukusnija srpska jela
Previous slide
Next slide

Dobrodošli!

Predstvljamo vam Zavod za specijalizovanu rehabilitaciju “Ivanjica”. Ako pažljivo pregledate našu prezentaciju, videćete zašto smo po mnogo čemu jedinstvena ustanova ovog tipa u našoj zemlji.

Nadamo se da ćete se odlučiti da nas posetite i uverite se u kvalitet naših usluga.

Zašto izabrati nas

Banja Ivanjica se nalazi na srednjoj nadmorskoj visini od 468 m, koja se smatra optimalnom, kako za zdrave, tako i za većinu osoba sa različitim bolestima.
Vazduh i voda su izrazito čisti, a industrijski objekti po strukturi ne utiču bitno na životnu sredinu, niti remete prirodne pogodnosti ovog područja.

Vikend u Ivanjici

Priuštite sebi vikend u oazi lepote i mira.Relaksirajte se i odmorite na dva-tri dana. Ovaj program ne može da obuhvati sve ono  što bi ustanova,grad  Ivanjica i ljubazni  Ivanjičani mogli da  ponude,ali će pomoći da shvatite zašto ”U Ivanjicu nije dovoljno doći u nju treba dolaziti”

Priprema sportista

Uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove objekat ispunjava sve zahteve za organizovane vidove priprema sportista.

Program za školu

Višedecenijsko iskustvo u sprovođenju rekreativne nastave i rada u dečijem i omladinskom turizmu, izuzetne tehnički i kadrovske opremljnosti objekta, kao i izvanredni klimatski uslovi, netaknuta priroda, zdrava hrana i dobro isplanirane aktivnosti učiniće boravak višestruko korisnim.

Kongresni turizam

Kongresni turizam je specifični oblik turizma u kojem glavni motiv putovanja nije odmor, već učestvovanje pojedinaca na skupovima koji mogu imati različiti karakter.

Vazdušna banja

Priuštite sebi vikend u oazi lepote i mira.Relaksirajte se i odmorite na dva-tri dana. Ovaj program ne može da obuhvati sve ono  što bi ustanova,grad  Ivanjica i ljubazni  Ivanjičani mogli da  ponude,ali će pomoći da shvatite zašto ”U Ivanjicu nije dovoljno doći u nju treba dolaziti”

Odmor i rekreacija

SB  Ivanjica uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove, bogate geografske, istorijske i kulturne sadržaje, opremljenost objekta tehnički i kadrovski će Vam omogućiti, savršenu rekreaciju i odmor.

Boravak bez stresa

Medicinske usluge

Ono po čemu se razlikujemo  od drugih, u cilju prevencije, je da svi naši korisnici,bilo da su došli na odmor i rekreaciju, pripreme ili vikend  u toku svog boravka  mogu obaviti osnovni internistički pregled

Sve što vam treba

Neke od usluga

1

Smeštaj

170 ležaja u turističkom delu: raspoređenih u 1/1, 1/2 I 1/3 I 4 apartmana/kupatilo,tv-kablovski priključak, telefon, ceo objekat je pokriven bežičnim internetom

2

Restoran

Nudimo našem gostu zdravu hranu i zdrav način ishrane. Imamo zdrav vazduh, zemlju i vodu. koristimo proizvode ivanjičkog kraja, bez konzervansa i dodatnih aditiva.
Negujemo tradicionalan način ishrane, prilagođen savremenom čoveku.

3

Izleti

-Svakodnevne šetnje na različitim destinacijama
-Poludnevni ili celodnevni izlet: pl.Golija, Javor ili Mučanj; manastir Kovilje, Pridvorica, Studenica, Dobrački, a možemo i do Ovčarsko-Kablarskih.

Naši zadovoljni gosti

Ugostili smo hiljade zadovoljnih gostiju

Dragan Perišić

Rekreacija

5/5

“Stvarno reči hvale za rehabilitacioni centar, sve pogodnosti za odmor, opuštanje. Razne aktivnosti i šetnje po utvrđenom stazama. Sama IVANJICA prelepo mestašce, ušuškano i prijatno. Istorijski poznato, i centrala na Moravici, i serija Više od igre. Mnogo toga ima da se vidi i poseti. Nadam se opet dolasku. Živeli.

Olja Mar

Rekreacija

5/5

“Mesto koje ima dušu i gde ću se opet vratiti! Domaćinski kraj, ušušuškan gradić u kome ima života! U Centru radi ljubazno osoblje, sve pohvale!”

Radiša Antonijević

Rehabilitacija

5/5

“Odlično mesto za rehabilitaciju,uz divno osoblje,odlične doktore,vazduh odličnog kvaliteta,divnih rekreatora koji će vas voditi u šetnje predivnim pešačkim stazama.”

0 +
Gostiju
0 /5
Prosečna ocena gostiju
0 +
Profesionalnih članova tima

Spremni za odmor i rekreaciju?

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije ili rezervacije.